2023 saç modelleri

              Kış sezonuna merhaba dediğimiz bu günlerde 2023 yılının en çok dikkat çekecek modelleri ve saç renkleri belli oldu. Bu yıl hem herkese hitap eden ve tanıdık olan doğal tonlar dikkat çekiyor. Hacimli saçlar:...

Başlatan: Luna - Güncelleme: 16 Kasım 2022, 19:04:04 - Gösterim: 718

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2023 saç modelleri


              
Kış sezonuna merhaba dediğimiz bu günlerde 2023 yılının en çok dikkat çekecek modelleri ve saç renkleri belli oldu. Bu yıl hem herkese hitap eden ve tanıdık olan doğal tonlar dikkat çekiyor.
Hacimli saçlar: Ekstra hacim kazanmış kabarık saçlar 70'lerden ilham alan romantik görünümleri andıran hacimli saç modelleri, önümüzdeki yıl sokak modasında sıklıkla rastlayacağımız bir trend olacak. 70'lerin ışıltılı dünyasından çıkmış gibi hissedeceğimiz saç modelleriyle hacimli saçlar önümüzdeki sezon gerek sokak stiline gerekse podyumlara yansıyacak.

Düşük atkuyrukları: Doğallık ve sadelik modası tüm dünyayı kasıp kavururken saçlarda da doğallığın izlerini görmeye devam ediyoruz.Doğal görünüm sağlayan düşük atkuyrukları 2023 yılının en popüler trendlerinden biri. İster şık bir kombinle isterseniz de günlük bir kıyafetle tamamlayabileceğiz düşük atkuyruğu modelleri ile her ortama uyum sağlayabilirsiniz

Bakır tonları her yerde olacakBakır: 2023 yılında kadınlarda en çok göreceğimiz saç rengi bakır ve tonları olacak. Hollywood yıldızlarının başlattığı bakır tonlar bu yıla damga vuracak. Aklınıza bakırın tek bir tonu gelmesin, özgün dokunuşlar eklemeniz imajınızı yükseltecektir. Kahverengi, sarı ya da altın tonlar ekleyerek favori bakır tonunuzu elde edebilirsiniz.
Islak saçlar: Islak görünümlü saçlar son yıllarda en trend saç modellerinden biri ve önümüzdeki yıl da ıslak saçlar sokaklardaki etkisini sürdürmeye devam edecek. Saçlarda hem maskülen hem de feminenliği aynı anda yaşatan ıslak saçlarla iddialı tarzını ortaya koyabilirsin.

Kahküller geri dönüyor: Dünyaca ünlü modellerin, aktrislerin ve yıldızların son yıllarda vazgeçilmezi haline gelen kahkül modası 2023 trendleriyle beraber etkisini daha da arttırmaya devam edecek. Daha maskülen bir görünüm sağlayan küt kesimli kahküllerle çarpıcı bir görünüme ulaşabilirsin.

Kahkül tercihini yaparken yüz şekline dikkat etmek de şüphesiz ki en önemli unsurlardan biri. Yüz şekline uygun kahkülü seçmen yüzüne ölçülü bir görünüm vermek için çok önemli. Eğer dar bir alna sahipsen kâküllerin normalde başlaması gereken yerden birkaç santim geriden başlamalı.


2023 YILINA DOĞAL TONLAR DAMGA VURACAK
2023 yılı ile de saçlarda çokça doğal tonları göreceğiz. Özellikle natural ton olarak adlandırdığınız bej renkler ve kumrallar bu senenin gözde renklerinden olacak. Sarı tonları her zamanki gibi popülerliğini koruyacak ancak platin ve açık sarılar yerine küllü sarıları bu yıl daha çok göreceğiz. Ombre ve sombre dediğimiz saçı doğal tonundan uzaklaştırmadan hafif ışıltılar kazandırdığımız işlemlerde yine en çok tercih edilenler arasında olacak"

Özellikle 2023 senesinde kısa ve hacimli saçlar tekrar ön plana çıkmaya başladıUzun saçlar her zaman kadınların vazgeçilmezi. Ancak 2023 yılı ile birlikte iddialı, kısa ve hacimli saçları çok sık görebiliriz. Özellikle bu yıl hareketli saçlar çok tercih edilecek..


βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ..

Benzer Konular (5)

5879

Yanıtlar: 0
Gösterim: 140

5947

Yanıtlar: 0
Gösterim: 157

5267

Yanıtlar: 2
Gösterim: 464

5166

Yanıtlar: 1
Gösterim: 242

Clicky