2023 Yılında Başlayacak Yerli Filmler

Huysuz Virjin Filmi2023 yılında vizyona girmesi beklenilen Huysuz Virjin filminin yapımcılığını Âlim Yapım, ortak yapımcılığını ise Amorf Film üstlenmiştir. Huysuz Virjin filminin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt, Sema Kaygusuz,...

Başlatan: Luna - Güncelleme: 12 Mart 2023, 02:25:58 - Gösterim: 504

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

12 Mart 2023, 02:25:58 Son düzenlenme: 21 Mart 2023, 03:29:37 Kerem
2023 Yılında Başlayacak Yerli Filmler


Huysuz Virjin Filmi


2023 yılında vizyona girmesi beklenilen Huysuz Virjin filminin yapımcılığını Âlim Yapım, ortak yapımcılığını ise Amorf Film üstlenmiştir. Huysuz Virjin filminin senaryosunu ise Yıldız Bayazıt, Sema Kaygusuz, Gülay Batur, Sıla Bayazıt Ve Esen Bayazıt yazmaktadır. Filmde ise lakabı Huysuz Virjin olan başarılı sanatçımız Seyfi Dursunoğlu'nun hayatı anlatılacaktır.


Başka Türlü Aşk Filmi

2023 yılında vizyona girmesi beklenilen filmlerden biri de Başka Türlü Aşk filmidir. Senaryosunu Mehmet İlker Altınay ve Ümit Anaç'ın kaleme aldığı Başka Türlü Aşk filminin yönetmen koltuğunda Hande Türkel oturmaktadır. Yapımcılığını Tolga Afşin Kaya'nın üstlendiği Başka Türlü Aşk filminin başrolünde ise Özge Yağız ve Caner Topçu yer almaktadir.


Dünya Malı -1 Filmi
Galaksi Yapım imzalı Dünya Malı -1 filmi 2023 yılında yayınlanacak olan filmlerden biridir. Filmin yönetmen koltuğunda Uğur Akkaya oturmaktadır. Uğur Akkaya aynı zamanda Dünya Malı -1 filminin senaryosunu da yazacaktır. Filmin çekimleri ise İstanbul'da başlayacak ve burada ki çekimler tamamlandıktan sonra Kıbrıs'ta devam edecektir.

Gidersen Gitme Filmi
Başrolünde Tuğba Melis Türk ve Gökberk Demirci'nin yer aldığı Gidersen Gitme filiminin senaryosunu Seçil Çömlekçi kaleme almaktadır. Yapımını Juli Yapım'ın üstlendiği Gidersen Gitme filminin yönetmen koltuğuna Hasan Doğan oturmaktadır. Gidersen Gitme filmi de 2023 yılı içersinde yayınlanması beklenen filmlerden biridir.

Mucize Aynalar Filmi

2023 yılında vizyona girecek olan Mucize Aynalar filminin yönetmen koltuğunda Tolga Örnek oturmaktadır. Tolga Örnek'in aynı zamanda senaryosunu da yazdığı Mucize Aynalar filminin yapımcılığını ise 03 Medya üstlenmiştir. Filmin oyuncu kadrosunda Cengiz Bozkurt, Boran Kuzum, Şebnem Bozoklu, Zerrin Sümer, Buse Buçe Kahraman yer almaktadır.

Hava Muhalefeti Filmi
2023 yılında vizyona girmesi beklenilen filimlerden biride Hava Muhalefeti filmidir. Yapımcılığını BKM'nin üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda Murat Kepez oturmaktadır. Murat Kepez'in aynı zamanda senaryosunu yazdığı Hava Muhalefeti filminin oyuncu kadrosunda Ali Sunal, Doğa Rutkay, Ege Kökenli, Burak Hakkı gibi başarılı isimler yer almaktadır.


Güneşi Beklerken Simitçi Filmi

Yönetmen koltuğunda Serkan Özarslan'ın oturduğu Güneşi Beklerken Simitçi filminin senaryosunu Gazeteci-Yazar Avni Özgürel kaleme almaktadır. Oyuncu kadrosunda Tolga Güleç, Gürbey İleri, Mujde Uzman, Bülent Alkış gibi başarılı isimlerin yer aldığı Güneşi Beklerken Simitçi filmi 2023 yılında yayınlanacak olan filmler arasındadır.

Sırrını Biliyorum Filmi
Ali Ertem'in yapımcısı olduğu Sırrını Biliyorum filmi 2023 yılında yayınlanacak olan filmler arasındadır. Trio Grup Pictures A.Ş imzalı Sırrını Biliyorum filminin senaryosunu Battal Karslıoğlu ile Ebru Erdemoğlu kaleme almaktadır. Gişede büyük ilgi görmesi beklenilen Sırrını Biliyorum filminin yönetmen koltuğunda Battal Kasırlıoğlu oturmaktadır

Adresi Olmayan Ev Filmi
Yönetmen koltuğunda Hatice Aşkın'ın oturduğu Adresi Olmayan Ev filminin görüntü yönetmenliğini Feza Çaldıran üstlenmiştir. 2023 yılında yayınlanması beklenilen filmlerden biri olan Adresi Olmayan Ev filmi Türkiye – Yunanistan ortak yapımıdır. Adresi Olmayan Ev filminin başrolünde ise Boran Kuzum ve Cansel Elçin yer almaktadır.

2023 yılında başlayacak yeni sinema filmlerini açıkladık.
βεήίм оŁλи βαиα қαŁıЯ , ĢєЯίуε καŁαи үоŁ αŁιЯ..

Benzer Konular (5)

5266

Yanıtlar: 0
Gösterim: 441

5112

Yanıtlar: 7
Gösterim: 548

5539

Yanıtlar: 0
Gösterim: 157

5548

Yanıtlar: 0
Gösterim: 176

Clicky